Dagvoorzitter / Gespreksleider / Moderator

Ik help ambitieuze organisaties met het inrichten van hun zakelijke bijeenkomsten zodat ze daar meer plezier en resultaat uithalen.

Op zoek naar een dagvoorzitter die interactie heeft met het publiek, iemand die serieuze inhoud luchtig verpakt en die de boel ontregelt om tot nieuwe inzichten te komen?

Marco Bakker – Dagvoorzitter & Gespreksleider

Marco Bakker (1967) voelt zich als gespreksleider als een ‘vis in het water’. Hij heeft veel ervaring met bijeenkomsten inleiden, sprekers aankondigen, interviewen en debatten of discussies in goede banen leiden. Daarnaast zet hij vanuit zijn hoedanigheid als spiegelaar ook graag de zaal aan het werk. Dat kan zowel live als online, met grote groepen of hele kleine. Daarvoor maak ik graag een interactie ontwerp op maat.

Marco combineert het leidinggeven aan Evenementenbureau Break Out en Trainingsbureau Tragaluz met het trainen van Hockey teams. Hij verkende na zijn opleiding aan de Academie Lichamelijke Opvoeding en dienstplicht de wereld van het theater en volgde gevarieerde opleidingen, waaronder sportmanagement en NLP. De boeiendste wijsheden doet hij op, zittend op een terras, kijkend naar mensen.

Het grote voorrecht van mijn vak is dat je per jaar bij 30, 50 of nog meer organisaties “in de keuken mag kijken”. Er is weinig interessanter en leerzamer dan dat.

Marco creëert eerst dynamiek, om van daaruit te zoeken naar de ideale balans. Hij is degene die de serieuze inhoud luchtig verpakt; die de boel ontregelt om tot nieuwe inzichten te komen. Marco is coach van nature. Het groepsproces staat voor hem altijd centraal, het doel is zoeken naar winst voor iedereen.

Marco heeft onder andere gewerkt voor:

Accare, Aveleijn, Auxilium, Beeld & Geluid, Deloitte, Gemeente Amsterdam, IBFD, INNOORD, Insite Security, IZA, KunstConnectie, LUMC, PWC, Radboud Universiteit, Rendo, TNO, The River Company, Universiteit Utrecht & VEEM werkgebouw

Marco Bakker boeken als dagvoorzitter?

Als je interesse hebt om Marco te boeken als dagvoorzitter, kan het beste bellen naar 06-21814487 of het onderstaande formulier invullen. Al is een beller sneller.