Wilt u dit?

Boek dan Marco Bakker!

Dagvoorzitter – Moderator

Marco Bakker (1967) is graag gespreksleider omdat hij vanuit de praktijk veel ervaring met bijeenkomsten inleiden, sprekers aankondigen, interviewen en presentaties of discussies in banen leiden heeft. Daarnaast kan hij vanuit zijn hoedanigheid als spiegelaar ook de zaal aan het werk zetten. Het dagvoorzitterschap wordt altijd afgestemd op actuele thema’s bij uw organisatie. Een gedegen voorbereiding is daar onderdeel van.

Marco combineert het leidinggeven aan Evenementenbureau Break Out en Tragaluz met het trainen van een team in de Hockey Hoofdklasse. Hij verkende na zijn opleiding aan de Academie Lichamelijke Opvoeding en dienstplicht de wereld van theater en volgde gevarieerde opleidingen, waaronder sportmanagement en NLP. De boeiendste wijsheden doet hij op, zittend op een terras, kijkend naar mensen.

Marco creëert eerst dynamiek, om van daaruit te zoeken naar de ideale balans. Hij is degene die de serieuze inhoud luchtig verpakt; die de boel ontregelt om tot nieuwe inzichten te komen.
Marco is coach van nature. Het groepsproces staat voor hem altijd centraal, het doel is zoeken naar winst voor iedereen.

Kernwoorden

Spiegelaar, harlekijn, Marco Bakker.

Resultaat

  • Een goed begeleide dag
  • Een actieve sessie

Aantal deelnemers

Marco heeft gewerkt voor:

Aveleijn
Auxilium
Deloitte
IBFD
Insite Security
IZA
KunstConnectie
LUMC
Radboud Universiteit
Rendo
TNO
The River Company
Universiteit Utrecht

Wat anderen zeggen

´´Het was een fantastische dag, je bent een fijne vent om mee te werken en hebt zeker een verschil gemaakt!´´
Sylvia van Kroonenberg, hoofd projectbureau

´´Tom van ’t Hek kon niet, daar hebben we achteraf misschien wel geluk mee gehad!´´
Quote medewerker Rijksgebouwendienst