Unieke programma'svoor elk type team.Groot of klein.

It is easier to act yourself in a new way of thinking, than to think yourself in a new way of acting.

Team programma's die écht werken.

Tragaluz ontwikkelt al haar programma’s zelf. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Met veel plezier, succes én impact op de werkvloer.

Onderdeel van deze team programma’s zijn ervaringsgerichte games die op verschillende gebieden ervaringen opleveren en die je ‘direct kan vertalen naar de dagelijkse praktijk’. Wij geloven in de kracht van ervaringsgericht en spelenderwijs leren. Dat zie je terug in al onze programma-ontwerpen.

Hieronder vind je een aantal van deze programma’s terug in een klein boekje. Wil je meer informatie of eens sparren over een aanpak voor jouw team? Vul dan het onderstaande formulier in.

Productoverzicht in je mail ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt direct ons uitgebreide productoverzicht in je mailbox. In dit overzicht gaan we uitgebreider in op de programma’s die we aanbieden en de resultaten die je met je team kan behalen.

Wil je ons telefonisch spreken over één van onze producten, een programma op maat of een teamtraining? Dan kan je bellen naar 06-21814487. Een beller is altijd sneller.