Congrestival

Het Congrestival is dé plek waar zakelijk en inhoudelijk samenkomen in de sfeer van een festival. Omdat we leren niet leuk genoeg kunnen maken,… en plezier niet serieus genoeg kunnen nemen!

Het Congrestival: Een zakelijk festival op maat


Wij B(r)ouwen deze festivals altijd op maat. Gericht op één of meerdere actuele thema’s binnen uw organisatie.

Op een Congrestival bieden we een boeiend en gevarieerd programma waar je kunt leren, ontdekken en genieten. We doorbreken de traditionele congreservaring door een speelse en dynamische omgeving te creëren. Hier word je geïnspireerd en ontdek je nieuwe perspectieven op een ontspannen en interactieve manier.

Plezier, essentieel voor het leerproces


Onze workshops, lezingen en activiteiten zijn ontworpen om je nieuwsgierigheid te prikkelen en je uit te dagen actief mee te doen.

Plezier is niet alleen belangrijk, het is essentieel voor het leerproces. We creëren een ontspannen en informele sfeer, zodat je je comfortabel voelt om vragen te stellen, ideeën te delen en in gesprek te gaan. Verwacht een inspirerende en levendige ervaring waarin je nieuwe inzichten opdoet, nieuwe mensen ontmoet terwijl je bent ondergedompeld in de festivalvibe. Je gaat gegarandeerd met inspiratie & concrete tools en tips naar huis.

Altijd op maat gekneed, maar om je wat inspiratie te geven hier enkele titels van bijzondere

Congrestival ingredënten:

 • De Mentale knipbeurt
 • Filosokoffie
 • De Jij-dus innovatieshow
 • De 4 x 50% workshop voor succes
 • Het Mobiele Naaiatelier
 • De kunst van het vragenstellen
 • De Dogma Dome
 • Vhallenge Three
 • Café Bep
 • Failure Wall
 • Powerpoint Karaoke
 • Toog Psycholoog
 • Workshop de 8 gouden regels voor Succesvolle communicatie
 • Wordbites
 • Ga in mijn schoenen staan

Vergis je niet. Een congrestival kan zowel met hele grote, als met relatief kleine groepen.

Ook onderzoeken of een congrestival een oplossing is voor jullie? We nemen graag de tijd voor je.

Congrestival in de praktijk, hoe ziet dat eruit?

Daarom aandacht voor een Congrestival:

Ontspannen leren door interactie en doen!

Door de ontspannen sfeer van een festival stellen deelnemers zich gemakkelijk open voor een intense leerervaring. De speelse en dynamische omgeving doorbreekt de traditionele congreservaring. In combinatie met het interactieve en ervaringsgerichte karakter van de activiteiten zorgt dit voor een boeiende leeromgeving waarin deelnemers kunnen experimenteren, oefenen, en nieuwe perspectieven ontdekken.

Het Congrestival biedt een unieke combinatie van zakelijk en inhoudelijk leren.

Op maat = Altijd actueel

Omdat het pallet van workshops, lezingen en activiteiten op maat wordt samengesteld kunnen we goed inspelen op actuele thema's. Dit prikkelt de nieuwsgierigheid en daagt deelnemers uit actief deel te nemen.

Inspiratie en Netwerkmogelijkheden

Door de informele sfeer voelen deelnemers zich comfortabel om vragen te stellen, ideeën te delen en in gesprek te gaan. Dit bevordert niet alleen het leerproces, maar biedt ook uitgebreide netwerkmogelijkheden. De festivalvibe zorgt voor een setting waarin deelnemers elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen.

“Geweldig, hoe de diversiteit aan workshops en werkvormen in één middag veel verschillende perspectieven op ‘De klant centraal’ heeft gecreëerd. Het heeft ons opnieuw aan het denken gezet en geeft veel energie bij de uitvoering van ons Koersplan.”

— Sjoerd Hooftman, Bestuurder Woonopmaat

Interessant om verder te lezen

Blended learning

Wat is blended learning? Daar zijn veel definities van en ongeveer evenveel studies die aantonen dat het werkt. Zeker binnen een proces van teamontwikkeling!

Lees verder

Onze aanpak

Stap voor stap, een goede aanpak! Bij alle trainingen doorlopen wij onze zes stappen. Op deze manier is er genoeg ruimte voor uw behoefte, onze creatieve invulling en een gegarandeerd effect.

Lees verder